cim cover
cim cover

CIM je osnovan u Bolonji, u Italiji. Od 1985. godine proizvodi embosere metala i sisteme za štampanje plastičnih kartica. Iako su specijalizovani za rešenja koja odgovaraju i na najviše zahteve bezbednosti, proizvodi kompanije CIM takođe intenzivno koriste banke, kreditne institucije, osiguravajuća društva, ali i klubovi, kazina, naftne kompanije, javne institucije, servisni biroi i mnoga druga preduzeća. Rešenja kompanije CIM su našla primenu i u automobilskoj i avionskoj industriji. CIM-ovi klijenti su Discoveri Channel, Boing, Ford Motor Company, Toyota, Honda i Subaru. 

Sedište i proizvodni pogoni CIM-a nalaze se u Italiji, a njihovi predstavnici su u mnogim drugim zemljama. Rešenja kompanije CIM koriste se širom sveta, što čini njihovo međunarodno prisustvo stabilnim i snažnim. 

Tokom godina CIM je prepoznat kao inovator u oblasti industrijskog označavanja mašina (identifikacione oznake mašina) i personalizacije plastičnih kartica. Mašine koje CIM proizvodi su poznate po svom vrhunskom dizajnu i čvrstini, kao i sposobnosti da sa malim gubitkom vremena pouzdano rade dugi niz godina.  

Prateći potrebe klijenata, CIM nastavlja da eksperimentiše sa novim tehnologijama za personalizaciju kartica u cilju što bolje proizvodnje i jednostavnosti rada svojih rešenja. 

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h