magicard štampači cover
magicard štampači cover

Osnovan 1992. godine, Magicard je pionir tehnologija za štampanje ličnih karata s punim opsegom desktop uređaja koji zadovoljavaju različite zahteve za izdavanje sigurnosnih ID kartica.

Magicard štampači su poznati po ugrađenim funkcijama za zaštitu kartica, koji uključuju i zaštitni vodeni znak HoloKote®. Svi Magicard štampači u liniji sa štampanjem mogu kodirati smart kartice.

Inovacije i različiti proizvodi izgradili su reputaciju Magicard-a koju podržava iskusni tim britanskih stručnih inžinjera. Sedište proizvodnje, dizajnerske službe i razvoja novih proizvoda nalaze se u Vejmutu, u Velikoj Britaniji. Magicard ima centre za prodaju i podršku u Sjedinjenim Državama, Dubaiju i Kini, kao i u Severnoj Evropi, Istočnoj Evropi, jugoistočnoj Aziji i Indiji.

Iz britanskog proizvodnog centra svake godine se isporuči desetine hiljada Magicard štampača u više od 100 zemalja. Magicard štampači štampaju milione sigurnosnih kartica godišnje za korporacije, škole, vlade i infrastrukturne objekte širom sveta. Aplikacije se kreću od članskih kartica, kartica za kontrolu pristupa do zvaničnih dokumentnih kartica kao što su vozačke dozvole ili nacionalne lične karte.

Pored štampača za ID kartice, ostale ponude kompanije Magicard uključuju softver za izdavanje ID kartica TrustID i UltraSecure pametne kartice.

Magicard Holdings d.o.o. je nezavisna kompanija registrovana u Velikoj Britaniji sa dve podružnice, Magicard d.o.o. u Vejmutu i Magicard US INC, sa sedištem u Redmondu, SAD.

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h