Evolis partner cover
Evolis partner cover

Kompanija Evolis svoj rad počela je 2000. godine sa ciljem da proizvodi i plasira kvalitetna rešenja za štampu plastičnih kartica. Danas je ova francuska kompanija u svojoj delatnosti postala svetski lider koji dizajnira, proizvodi i prodaje širok spektar sistema za štampanje i rešenja za personalizaciju plastičnih kartica.

Plastične kartice su svakodnevno u širokoj upotrebi kao platne kartice, ID kartice, tranzitne propusnice, lične karte, vozačke dozvole, studentske propusnice, članske kartice, poklon kartice itd. Cilj kompanije Evolis je da njihova štampa postane široko i lako dostupna. Zato su rešenja ove kompanije praktična, pouzdana i laka za upotrebu, a njihov rezultat je jednostavna, brza i visokokvalitetna štampa, na licu mesta.

Evolisova rešenja čine različiti modeli štampača koji omogućuju personalizaciju kartica različitih namena, stepena zaštite i tehnologija (kontaktne, beskontaktne smart kartice, kartice sa magnetnom trakom).

Pouzdanost i stručnost Evolisa prepoznale su mnoge zemlje i Evolisove proizvode prihvatile kao rešenje koje je primenljivo u raznim strukturama, od malih preduzeća do velikih korporacija i državnih institucija.

Evolis: 

više od 375 zaposlenih

više od 400 distributera u 140 zemalja 

više od 90% prodaje na izvoznom tržištu

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h